ClickCease class="post-template-default single single-post postid-319 single-format-standard">

iPhone 6 Power (on-off) Tuş Değişimi

iPhone 6 Power (on-off) Tuş Değişimi

iPhone 6 Power (on/off) Tuş Değişimi
iPhone 6 açma kapama tuşu, zorlanma, sıvı teması, tozlanma, düşme ve içe kaçma gibi nedenlerle bozulabilmekte. Bu tuş iPhone Cihazınızı kilitlemeye, uyku moduna alıp çıkartmaya ve cihazı kapatmaya yarar bu tuş bozulduğunda yapılacak işlem değişimle çözülmektedir.
iPhone 6 açma kapama tuşu değişiminde önemli olan husus cihazın söküm ve birleştirme işlemidir. Cihaz sökümü ile alakalı durumlarda mutlaka uzman teknik servis elemanlarına bırakılmalıdır. iPhone 6 Power Tuş Değişimini Sarsan İletişim olarak 45 dakikada yapıp test işleminden sonra 6 ay parça garantili şekilde siz değerli müşterilerimize teslim ediyoruz.

iPhone 6 Açma Kapama Tuşu Değişimi Garanti Süresi 
Sarsan İletişim güvencesi altında servisimizde değiştirilen iPhone 6 açma kapama tuşu değişiminde 6 ay parça garantisi vardır. 6 ay içerisinde (kullanıcı hataları dışında) oluşabilecek bir arıza durumunda ürünü yenisi ile değiştirmekteyiz.

iPhone 6 Açma Kapama Tuşu Değişimi Süresi 
Sarsan İletişim güvencesi altında servisimizde değiştirilen iPhone 6 açma kapama tuşu değişimi 45 dakika (testleri dâhil) içerisinde montajı yapılır ve cihazınızı kullanıma hazır hale getiririz. 

iphone servis ankara, iphone teknik servis ankara, iphone tamir ankara

iPhone 6 Açma Kapama Tuşu Değişimi Kurye Hizmeti 

Sarsan İletişim anlaşmalı kargo şirketleri ile Türkiye’nin bütün illerinden gelen iPhone telefonlarınızın her türlü sorununu uzman kadrosu ile gidermekte.
İşiniz acil ise motorlu kurye seçeneğimizde mevcuttur.

DETAYLI BİLGİ 
Detaylı bilgi sahibi olabilmek için 03122291572 – 03122316081  numaralı telefonlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ WHATSAPP DESTEK İÇİN 05068003000 LÜTFEN REHBERİNİZE KAYDEDİN.


Leave a Reply

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİMİZ

Call Now Button
× Mesaj Yaz

Warning: Use of undefined constant ‘the_ratings’ - assumed '‘the_ratings’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/sarsaniletisim.com/httpdocs/wp-content/themes/enigma/single.php on line 22
1 Stars2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...