ClickCease class="post-template-default single single-post postid-847 single-format-standard">

iPhone 6 Batarya Şişme Sorunu Nasıl Giderilir

iPhone 6 Batarya Şişme Sorunu Nasıl Giderilir

iPhone 6 batarya şişmesi sorunu ile karşı karşıya iseniz eğer bu yazımızı kesinlikle baştan sona okumanızı tavsiye ediyoruz. Batarya şişmesi sonrasında neler yapılması gerektiği, cihazınıza ve sizlere verebileceği zararlar, batarya değişiminin nasıl yapılması ve konu hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar aşağıda paylaşılmıştır.

iphone 6 batarya şişmesi sonrası değişimi

iPhone 6 Batarya Şişmesi Sonrası Değişimi

iPhone 6 Batarya Şişmesi Sonrası

iPhone 6 batarya şişmesi sorununda kesinlikle biran önce batarya değişimi yapılması gerekmektedir. Çünkü şişen batarya ekrana ve anakarta baskı yaparak ilgili alanların zarar görmesine (ekranın kırılmasına, anakartın çatlamasına) sebebiyet verebilmektedir. Böyle bir sorun ile karşılaşıldığında ise oldukça yüksek meblağlarda masraf çıkabildiği gibi telefonunuz kullanılamaz hale gelebilir. Tabii bunlarla birlikte en istenmeyecek durum olan batarya patlaması problemi ile de karşılaşabilirsiniz.

iPhone 6 batarya şişmesini fark ettiğinizde biran önce değişim işleminin gerçekleştirilmesini tavsiye ediyoruz. Böylece hem cihazınızı hem oluşacak olan olumsuz sonuçları ortadan kaldırabilir, telefonunuzu sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPhone 6 Batarya Değişimi Fiyatı

iPhone 6 batarya değişimi fiyatı için lütfen iletişime geçin.

  1. iPhone 6 batarya değişimi süresi teknik servisimize geldiğinizde 20 dakika, kargo gönderim hizmetimizden faydalanıldığı taktirde ise 3 (üç) iş günüdür.
  2. Batarya değişimi yapıldıktan sonra telefonunuzda bulunan bilgileriniz kesinlikle silinmez.
  3. Şişme sonucunda şarj süresi de kısalmıştır. Değişim işleminin ardından şarj ömrü ilk günkü haline geri döner. Hız ve performansında da artış görülür.

iPhone 6 Batarya Değişimi İçin Adres Bilgilerimiz

TEL : 03122291572  GSM : 05068003000  Whatsapp: 05068003000

DİKKAT: Başka şubemiz yoktur.

Teknik servisimiz, Necatibey Caddesi’nde Balıkçıoğlu İş Merkezi’n de Giriş Kat No:22 dedir.

ADRES: Necatibey Caddesi Balıkçıoğlu İş Merkezi Giriş Kat No:22 (Yol tarifi için Tıklayınız.


Leave a Reply

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİMİZ

Call Now Button
× Mesaj Yaz

Warning: Use of undefined constant ‘the_ratings’ - assumed '‘the_ratings’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/sarsaniletisim.com/httpdocs/wp-content/themes/enigma/single.php on line 22
1 Stars2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...