ClickCease class="post-template-default single single-post postid-917 single-format-standard">

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi

iPhone 7 Plus arka kamera değişimi fiyatı güncel rakam için servisimizi arayabilirsiniz. Kamera değişimi, uzman ve tecrübeli teknisyenlerimiz tarafından 30 dakika içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 7 Plus arka kamera değişimi sonrasında kesinlikle bilgileriniz silinmez. Fotoğraf ve video çekimleri ilk günkü kalitesine geri dönmektedir. Kamera değişimi sonrasında, telefonunuz, 6 ay Sarsan İletişim garantisi ile sizlere teslim edilmektedir.

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi Teknik Servis

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi Teknik Servis

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi Hangi Durumlarda Yapılır

Bütün kamera ve fotoğraflarda olduğu gibi iPhone 7 Plus kamerasının da bir kullanım süresi bulunmaktadır. Yapılan video ve fotoğraf çekimleri sonrasında, zamanla çekim kalitesi düşebilir. Bununla birlikte alınan herhangi bir darbe sonucunda arka kamera zarar görebilir. Her iki durumda da kamera değişimi yapılması gerekmektedir.

Teknisyenlerimiz tarafından, hasar görmüş arka kamera, özel ekipmanlar kullanılarak telefonunuzdan sökülür. Ardından ise orjinal kamera takılır ve telefonun tüm testleri yapılarak sizlere teslim edilir.

iPhone 7 Plus Arka Kamera Değişimi Videosu

Uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından, iPhone 7 Plus ekran değişiminin nasıl yapıldığını daha detaylı bir şekilde izleyebilmeniz amacıyla sizlere özel bir video çekimi yapılmıştır. Hemen aşağıda bulunan video ile bu çekimi tüm detaylarıyla izleyebilirsiniz.

 

iPhone 7 plus kamera problemlerinize %100 garantili bir şekilde 30 dakika içerisinde çözüm sunuyoruz…

ADRESİMİZ: Necatibey Caddesi Balıkçıoğlu İş Merkezi 4/22 GİRİŞ KAT NO:22 deyiz… SIHHİYE ANKARA..

DETAYLI BİLGİ 
Detaylı bilgi sahibi olabilmek için 03122291572 – 03122316081  numaralı telefonlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ WHATSAPP DESTEK İÇİN 05068003000 LÜTFEN REHBERİNİZE KAYDEDİN.

iPhone 7 Plus arka kamera değişimi, ekran değişimi ve cep telefonu tamiri hakkında aklınıza takılan bütün soruları hemen aşağıda bulunan yorum alanı aracılığı ile ya da teknik servisimizi arayarak sorabilir ve uzman APPLE teknisyenlerimiz tarafından bu soruların detaylı bir şekilde cevaplandırılmasını sağlayabilirsiniz.


Leave a Reply

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİMİZ

Call Now Button
× Mesaj Yaz

Warning: Use of undefined constant ‘the_ratings’ - assumed '‘the_ratings’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/sarsaniletisim.com/httpdocs/wp-content/themes/enigma/single.php on line 22
1 Stars2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...